Черкаситеплокомуненерго отримало в подарунок потужний генератор

Головна » Головні новини » Черкаситеплокомуненерго отримало в подарунок потужний генератор

04.08.2023

Подароване міжнародними партнерами обладнання дозволить забезпечити половину Черкас теплом у разі блекауту.
— Минулого року ми звернулися до уряду України із проханням підтримати наше підприємство у підготовці до непростої зими. Міжнародні партнери України за поданням українського уряду надали нам потужне обладнання, яке у разі відсутності електроенергії в результаті блекауту забезпечить роботу найбільшої нашої котельні. Так ми зможемо до кількох діб надавати теплоносій городянам допоки буде відновлено роботу електромережі. — коментує директор комунального підприємства теплових мереж “Черкаситеплокомуненерго” Павло Карась.
Потужність генератора 1,3 МВт, а котельня яку планують ним обладнати забезпечить теплоносієм близько половини жителів Черкас.
Це не вперше підприємство звертається по допомогу до міжнародних партнерів України. З початку війни “Черкаситеплокомуненерго” отримало комплекси старлінк для забезпечення об’єктів підприємства зв’язком, а також екскаватор JCB.
На підприємстві запевняють — розуміють на скільки може бути важкою цьогорічна зима. Усі котельні “Черкаситеплокомуненерго” забезпечені генераторами, окрім того, місто та комунальне підприємство продумує можливість забезпечити у разі блекауту теплом городян, які не є абонентами “Черкаситеплокомуненерго”.

Всі права захищено © 2024 КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»