«Черкаситеплокомуненерго» вкотре допомогло місту закупити для ЗСУ життєво важливі авто

Головна » Головні новини » «Черкаситеплокомуненерго» вкотре допомогло місту закупити для ЗСУ життєво важливі авто

27.08.2024

Комунальне підприємство теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» за дорученням міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та коштом міської громади придбало 10 нових позашляховиків марки Mitsubishi. П’ять з них міський голова спільно з директором комунального підприємства “Черкаситеплокомуненего” Павлом Карасем вже передали для військових 110 окремої механізованої бригади. Решта — чекає на своїх нових власників.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії наше комунальне підприємство зробило вже вісім подібних закупівель. Коштом міської громади «Черкаситеплокомуненерго» придбало і передало 32 вантажівки. Цього ж разу комунальники допомогли місту закупити 10 пікапів Mitsubishi.
— Ці автівки придбали коштом Черкаської територіальної громади. Позашляховики вирушать на фронт, щоб служити нашим оборонцям. Транспорт допомагатиме доставляти боєприпаси, підвозити особовий склад і евакуювати поранених з найнебезпечніших ділянок фронту. Підтримка військових – це наш обов’язок, — прокоментував допомогу від міста на своїй сторінці у соціальні мережі Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. — Поки наші воїни тримають оборону на фронті, ми, в тилу, маємо забезпечити їм все необхідне.
— Ми вдячні колективу Черкаської митниці та її керівнику Дмитру Дорофію за співпрацю. Відтак нашому комунальному підприємству вже вдалося передати на фронт кілька десятків автомобілів, серед яких медичне авто для порятунку поранених військових. «Черкаситеплокомуненерго» коштом міста купує саме ту техніку, яку потребують військові для фронту, — уточнює директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась.
Черкаські комунальники вдячні українським захисникам за можливість жити та працювати у своїй державі та готові й надалі підставляти плече ЗСУ!

Всі права захищено © 2024 КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»